Roerbakgerecht
10 min
15 min

Sappige Ossenhaas met Oosterse Groenten

Deze makkelijke maaltijd is binnen 30 minuten te maken en combineert sappige ossenhaas met knapperige groente en een rijke oosterse saus. Perfect voor een snelle, maar indrukwekkende dinerervaring.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Ossenhaas steak
      stuks
    • Champignons
      200 gram
    • Rode ui
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Gember
      stukje
    • Lente ui
      stuks
    • Sesamolie
      eetlepel
    • Paksoi
      stuks
    • Hoisin
      eetlepels
    • Soja saus
      eetlepels
    • Ramen
      200 gram

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de ramen volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.
    • 2
      Verhit de sesamolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de in reepjes gesneden ossenhaas toe en bak tot ze mooi bruin zijn.
    • 3
      Voeg gesneden champignons, rode ui, fijngehakte knoflook, geraspte gember en in reepjes gesneden paksoi toe aan de pan en roerbak ongeveer 5 minuten.
    • 4
      Meng de hoisin en sojasaus erdoor, en laat nog 2 minuten sudderen.
    • 5
      Serveer de ossenhaasmix op een bedje van ramen en garneer met in ringetjes gesneden lente-ui.
2025 © Eerlijk Eten