Personen
-
+
Ingrediënten
- Ossenhaas steak2 stuks
- Champignons200 gram
- Rode ui1 stuks
- Knoflook2 teentjes
- Gember1 stukje
- Lente ui2 stuks
- Sesamolie1 eetlepel
- Paksoi1 stuks
- Hoisin2 eetlepels
- Soja saus2 eetlepels
- Ramen200 gram
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de ramen volgens de instructies op de verpakking en laat uitlekken.
- 2Verhit de sesamolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de in reepjes gesneden ossenhaas toe en bak tot ze mooi bruin zijn.
- 3Voeg gesneden champignons, rode ui, fijngehakte knoflook, geraspte gember en in reepjes gesneden paksoi toe aan de pan en roerbak ongeveer 5 minuten.
- 4Meng de hoisin en sojasaus erdoor, en laat nog 2 minuten sudderen.
- 5Serveer de ossenhaasmix op een bedje van ramen en garneer met in ringetjes gesneden lente-ui.