Stoofpotje
10 min
20 min
Kastanjechampignon en Gehakt Stoofpotje

Dit eenvoudige kastanjechampignon en gehakt stoofpotje is perfect voor een snel, smaakvol diner. Met kastanjechampignons, gehakt en broccoli als basis, is dit gerecht snel te bereiden en ideaal voor doordeweekse avonden. De mediterraanse kruiden geven het stoofpotje een heerlijke, rijke smaak. Binnen 30 minuten staat het op tafel.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kastanjechampignon250 gram
- Gehakt300 gram
- Broccoli1 stuks
- Ui1 stuks
- Knoflook2 tenen
- Paprikapoeder1 theelepel
- Oregano1 theelepel
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper
- Groentebouillon250 milliliter
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de kastanjechampignons in plakjes en de broccoli in kleine roosjes. Hak de ui en knoflook fijn.
- 2Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
- 3Voeg het gehakt toe aan de pan en bak tot het rul en goudbruin is. Breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder en oregano.
- 4Voeg de kastanjechampignons en broccoli toe, en bak ze kort mee.
- 5Giet de groentebouillon in de pan en laat het geheel 10-15 minuten op laag vuur sudderen tot de broccoli zacht is.
- 6Serveer het stoofpotje warm, eventueel met knapperig brood of rijst.