Stoofpotje
10 min
20 min

Kastanjechampignon en Gehakt Stoofpotje

Dit eenvoudige kastanjechampignon en gehakt stoofpotje is perfect voor een snel, smaakvol diner. Met kastanjechampignons, gehakt en broccoli als basis, is dit gerecht snel te bereiden en ideaal voor doordeweekse avonden. De mediterraanse kruiden geven het stoofpotje een heerlijke, rijke smaak. Binnen 30 minuten staat het op tafel.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kastanjechampignon
      250 gram
    • Gehakt
      300 gram
    • Broccoli
      stuks
    • Ui
      stuks
    • Knoflook
      tenen
    • Paprikapoeder
      theelepel
    • Oregano
      theelepel
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
    • Groentebouillon
      250 milliliter

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de kastanjechampignons in plakjes en de broccoli in kleine roosjes. Hak de ui en knoflook fijn.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
    • 3
      Voeg het gehakt toe aan de pan en bak tot het rul en goudbruin is. Breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder en oregano.
    • 4
      Voeg de kastanjechampignons en broccoli toe, en bak ze kort mee.
    • 5
      Giet de groentebouillon in de pan en laat het geheel 10-15 minuten op laag vuur sudderen tot de broccoli zacht is.
    • 6
      Serveer het stoofpotje warm, eventueel met knapperig brood of rijst.
2025 © Eerlijk Eten