Curry
10 min
20 min
Bloemkool-Kokos Curry Met Rijst

Deze bloemkool-kokos curry is een eenvoudige en smaakvolle maaltijd die snel te bereiden is. Met de heerlijke combinatie van kerrie, knoflook en kokosmelk, is dit gerecht een echte smaakexplosie. Perfect voor een doordeweekse avond wanneer je iets hartigs en voedzaams wilt.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Hamburger2 stuks
- Bloemkool1 stuk
- Kerrie2 eetlepels
- Kokosmelk400 ml
- Knoflook2 teentjes
- Ui1 stuk
- Rijst200 gram
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
- 3Verhit wat olie in een pan en bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
- 4Voeg de hamburgers toe en rul deze in de pan.
- 5Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en voeg toe aan de pan.
- 6Strooi de kerriepoeder over het geheel en bak kort mee.
- 7Schenk de kokosmelk in de pan en laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.
- 8Serveer de curry met de gekookte rijst.