Curry
10 min
20 min

Bloemkool-Kokos Curry Met Rijst

Deze bloemkool-kokos curry is een eenvoudige en smaakvolle maaltijd die snel te bereiden is. Met de heerlijke combinatie van kerrie, knoflook en kokosmelk, is dit gerecht een echte smaakexplosie. Perfect voor een doordeweekse avond wanneer je iets hartigs en voedzaams wilt.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Hamburger
      stuks
    • Bloemkool
      stuk
    • Kerrie
      eetlepels
    • Kokosmelk
      400 ml
    • Knoflook
      teentjes
    • Ui
      stuk
    • Rijst
      200 gram

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 2
      Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
    • 3
      Verhit wat olie in een pan en bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
    • 4
      Voeg de hamburgers toe en rul deze in de pan.
    • 5
      Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en voeg toe aan de pan.
    • 6
      Strooi de kerriepoeder over het geheel en bak kort mee.
    • 7
      Schenk de kokosmelk in de pan en laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.
    • 8
      Serveer de curry met de gekookte rijst.
2025 © Eerlijk Eten