Stir-fry
10 min
20 min

Oosterse Onglet in Sojasaus Glazuur

Deze oosterse onglet in sojasaus glazuur is een snelle, maar smaakvolle maaltijd die perfect is voor drukke doordeweekse avonden. De combinatie van sappig rundvlees, knapperige groenten en een rijke sojasaus zorgt voor een heerlijke smaakexplosie die je direct naar het verre Oosten brengt.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Onglet de Boeuf
      stuk
    • Sojasaus
      eetlepel
    • Knoflook
      teentje
    • Gember
      stukje van 2 cm
    • Paksoi
      stengels
    • Rode peper
      stuk
    • Sesamolie
      eetlepel
    • Sesamzaadjes
      eetlepel

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de onglet in dunne reepjes. Hak de knoflook en gember fijn en de rode peper in dunne ringetjes.
    • 2
      Verhit de sesamolie in een wok op hoog vuur en bak de knoflook, gember en rode peper kort aan.
    • 3
      Voeg de onglet toe aan de wok en bak deze rondom bruin. Voeg de sojasaus toe en laat even sudderen.
    • 4
      Snijd de paksoi in stukken en voeg deze toe aan de wok. Bak alles nog enkele minuten totdat de paksoi geslonken is.
    • 5
      Garneer het gerecht met sesamzaadjes voordat je het serveert.
2025 © Eerlijk Eten