Stir-fry
10 min
20 min
Oosterse Onglet in Sojasaus Glazuur

Deze oosterse onglet in sojasaus glazuur is een snelle, maar smaakvolle maaltijd die perfect is voor drukke doordeweekse avonden. De combinatie van sappig rundvlees, knapperige groenten en een rijke sojasaus zorgt voor een heerlijke smaakexplosie die je direct naar het verre Oosten brengt.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Onglet de Boeuf2 stuk
- Sojasaus4 eetlepel
- Knoflook2 teentje
- Gember1 stukje van 2 cm
- Paksoi2 stengels
- Rode peper1 stuk
- Sesamolie1 eetlepel
- Sesamzaadjes1 eetlepel
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de onglet in dunne reepjes. Hak de knoflook en gember fijn en de rode peper in dunne ringetjes.
- 2Verhit de sesamolie in een wok op hoog vuur en bak de knoflook, gember en rode peper kort aan.
- 3Voeg de onglet toe aan de wok en bak deze rondom bruin. Voeg de sojasaus toe en laat even sudderen.
- 4Snijd de paksoi in stukken en voeg deze toe aan de wok. Bak alles nog enkele minuten totdat de paksoi geslonken is.
- 5Garneer het gerecht met sesamzaadjes voordat je het serveert.