Eenpansgerecht
10 min
20 min
Kruidige Shoarma Gehaktpan

Deze kruidige shoarma gehaktpan combineert de heerlijke smaken van de Midden-Oosterse keuken met de eenvoud van een eenpansgerecht. Perfect voor een doordeweekse avond wanneer je snel iets op tafel wilt zetten zonder in te boeten aan smaak. De combinatie van shoarma, tomaten en ui zorgt voor een rijke smaak die je met gemak binnen 30 minuten kunt bereiden.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Shoarma300 gram
- Tomaten3 stuks
- Rode ui1 stuk
- Tomatenpuree2 eetlepels
- Knoflook2 teentjes
- Olijfolie2 eetlepels
- Kipbouillonblokje1 stuk
- Water100 milliliter
- Peterselie1 bosje
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de rode ui en tomaten in kleine blokjes. Hak de knoflook fijn.
- 2Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de rode ui en knoflook toe en fruit deze tot ze zacht zijn.
- 3Voeg de shoarma toe aan de pan en bak deze tot het gaar is.
- 4Doe de tomatenblokjes en tomatenpuree erbij en roer goed door. Voeg het kipbouillonblokje en water toe en laat het geheel 10 minuten sudderen.
- 5Garneer met fijngehakte peterselie en serveer het gerecht warm.