Eenpansgerecht
10 min
20 min

Kruidige Shoarma Gehaktpan

Deze kruidige shoarma gehaktpan combineert de heerlijke smaken van de Midden-Oosterse keuken met de eenvoud van een eenpansgerecht. Perfect voor een doordeweekse avond wanneer je snel iets op tafel wilt zetten zonder in te boeten aan smaak. De combinatie van shoarma, tomaten en ui zorgt voor een rijke smaak die je met gemak binnen 30 minuten kunt bereiden.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Shoarma
      300 gram
    • Tomaten
      stuks
    • Rode ui
      stuk
    • Tomatenpuree
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Kipbouillonblokje
      stuk
    • Water
      100 milliliter
    • Peterselie
      bosje

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de rode ui en tomaten in kleine blokjes. Hak de knoflook fijn.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de rode ui en knoflook toe en fruit deze tot ze zacht zijn.
    • 3
      Voeg de shoarma toe aan de pan en bak deze tot het gaar is.
    • 4
      Doe de tomatenblokjes en tomatenpuree erbij en roer goed door. Voeg het kipbouillonblokje en water toe en laat het geheel 10 minuten sudderen.
    • 5
      Garneer met fijngehakte peterselie en serveer het gerecht warm.
2025 © Eerlijk Eten