Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Gegrilde Lamsmerguez met een andijvie stamppot
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het koken van de aardappelen in licht gezouten water. Ze zouden na ongeveer 20 minuten koken gaar moeten zijn.
- 2Terwijl de aardappelen koken, kun je de lamsworstjes in een koekenpan met een beetje olie op middelhoog vuur bakken. Afhankelijk van de dikte moeten ze in ongeveer 10-12 minuten gaar zijn. Draai ze regelmatig om voor een gelijkmatige garing.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het koken van de aardappelen in licht gezouten water. Ze zouden na ongeveer 20 minuten koken gaar moeten zijn.
- 2Terwijl de aardappelen koken, kun je de lamsworstjes in een koekenpan met een beetje olie op middelhoog vuur bakken. Afhankelijk van de dikte moeten ze in ongeveer 10-12 minuten gaar zijn. Draai ze regelmatig om voor een gelijkmatige garing.