Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm een grillpan of koekenpan op middelhoog vuur en borstel licht in met olijfolie. Grill de kant-en-klare kalfshamburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking, meestal ongeveer 3-4 minuten aan elke kant, tot ze goed doorwarmd zijn en een mooie grillstreep hebben.
- 2Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en rooster ze lichtjes in een droge pan of op de grill tot ze goudbruin zijn. Dit voegt een aangename textuur en smaak toe aan je burger.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm een grillpan of koekenpan op middelhoog vuur en borstel licht in met olijfolie. Grill de kant-en-klare kalfshamburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking, meestal ongeveer 3-4 minuten aan elke kant, tot ze goed doorwarmd zijn en een mooie grillstreep hebben.
- 2Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en rooster ze lichtjes in een droge pan of op de grill tot ze goudbruin zijn. Dit voegt een aangename textuur en smaak toe aan je burger.