Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Haal de hertenbiefstukken uit de koelkast en laat ze ongeveer 30 minuten op kamertemperatuur komen. Bestrooi ze met zout en peper naar smaak.
- 2Combineer de cranberry's, suiker, water en rozemarijn in een kleine steelpan. Breng het mengsel aan de kook en verlaag vervolgens het vuur. Laat het sudderen tot de saus dikker wordt, dit duurt ongeveer 10-15 minuten. Verwijder de rozemarijn en voeg een snufje zout toe. Zet de saus apart.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten