Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Hollandse andijviestamppot met sappige slavinken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het schillen en snijden van de aardappelen in gelijke stukken. Kook de aardappelstukken ongeveer 20 minuten in water met wat zout, tot ze zacht en gaar zijn.
- 2Terwijl de aardappelen koken, verhit je een eetlepel olie of boter in een koekenpan. Bak hierin de slavinken rondom bruin in ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens de bouillon toe en laat de slavinken 15 minuten sudderen op laag vuur. Haal daarna de slavinken uit de pan en houd ze warm. Laat de jus in de pan inkoken tot de gewenste dikte is bereikt.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het schillen en snijden van de aardappelen in gelijke stukken. Kook de aardappelstukken ongeveer 20 minuten in water met wat zout, tot ze zacht en gaar zijn.
- 2Terwijl de aardappelen koken, verhit je een eetlepel olie of boter in een koekenpan. Bak hierin de slavinken rondom bruin in ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens de bouillon toe en laat de slavinken 15 minuten sudderen op laag vuur. Haal daarna de slavinken uit de pan en houd ze warm. Laat de jus in de pan inkoken tot de gewenste dikte is bereikt.