Personen
-
+
Ingrediënten
- Aardappelen200 g
- Paprika1 stuks
- Ui1 stuks
- Gedroogde tijm2 snufje
- Rozemarijn3 g
- Knoflooktenen1 stuks
- Schnitzel1 stuks
- Gepelde tomaten in blik0.5 stuks
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de paprika’s, uien, champignons in grove stukken en plet de knoflook.
- 2Fruit de uien aan met de knoflook en champignons, voeg na 5 minuten paprika toe en bak 3 minuten mee.
- 3Voeg de gedroogde kruiden toe en blus af met de gepelde tomaten, laat 30 minuten pruttelen.
- 4Was de aardappels grondig en snijd ze in grove blokken, kook de aardappels met schil gaar in water met genoeg zout.
- 5Bak de schnitzel mooi goudbruin rond om.
- 6Giet de aardappels af en verdeel over 2 borden, leg de schnitzel erop en verdeel de paprika saus over de schnitzels.
- 7Tip: voeg eventueel peterselie en citroen toe voor een frisse touch!