Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Leg de plakken kalfsoester / schnitzel tussen plasticfolie en sla ze voorzichtig met een houten roller of keukenhamer plat. Bestrooi met zout en peper. Hak de salie heel fijn. Per plak ribeye heb je drie fijngehakte blaadjes salie nodig.
- 2Leg een plak prosciutto op het platgeslagen kalfsvlees en bestrooi vervolgens met de salie. Rol dan op en doe er een kooktouw omheen en rol ze even rondom door de bloem. Leg tot bakken onder folie afgedekt weg. Ga zo door totdat alle plakken op zijn.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten