Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Kogelbiefstuk met geroosterde venkel en krielaardappeltjes in de schil
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm je oven voor op 200 graden Celsius. Was je krielaardappeltjes goed, snij kneuzingen en plekjes eruit, en laat ze even kort in kokend water blancheren. Een minuut of vijf à tien is voldoende. Doe ze vervolgens in een ovenschaal en voeg een royale hoeveelheid olijfolie toe, samen met de fijngehakte knoflook, verse rozemarijn, trostomaatjes, zout en peper. Hussel alles goed door elkaar zodat de aardappeltjes goed bedekt zijn.
- 2Zet de schaal in de voorverwarmde oven en laat ze ongeveer 25-30 minuten roosteren, of tot ze goudbruin en knapperig zijn. Terwijl de aardappeltjes in de oven zitten, begin je met het voorbereiden van de venkel en de biefstuk.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten