Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Aardappeltjes bereiden
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Was de roseval aardappeltjes grondig en snijd ze in helften of kwarten, afhankelijk van hun grootte.
- 2Verwarm de oven voor op 200°C.
Lamsmerguez Bereiden
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Terwijl de aardappeltjes bakken, verwarm je de resterende eetlepel olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
- 2Voeg de lamsmerguez worstjes toe en bak ze ongeveer 5-7 minuten aan elke kant, of totdat ze volledig gekookt en mooi gekarameliseerd zijn.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten