Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit wat olie in een grote pan en bak de sukadelappen rondom bruin (ongeveer 10 minuten). Haal het vlees uit de pan en zet apart.
- 2Voeg de sukadelappen weer toe aan de pan met de kokosmelk, citroengras, kaffir limoenblaadjes, tamarindepasta, bruine suiker en zout.
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Pureer de sjalotten, knoflook, chilipepers, gember, laos en kurkuma in een blender tot een gladde pasta.
- 2In dezelfde pan van het vlees, fruit de kruidenpasta tot het geurig is (ongeveer 5 minuten).
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de witte rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2Verhit de sesamolie in een pan en voeg de savooikool toe. Bak tot het zacht begint te worden (ongeveer 5 minuten).
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit wat olie in een grote pan en bak de sukadelappen rondom bruin (ongeveer 10 minuten). Haal het vlees uit de pan en zet apart.
- 2Voeg de sukadelappen weer toe aan de pan met de kokosmelk, citroengras, kaffir limoenblaadjes, tamarindepasta, bruine suiker en zout.
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Pureer de sjalotten, knoflook, chilipepers, gember, laos en kurkuma in een blender tot een gladde pasta.
- 2In dezelfde pan van het vlees, fruit de kruidenpasta tot het geurig is (ongeveer 5 minuten).
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de witte rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2Verhit de sesamolie in een pan en voeg de savooikool toe. Bak tot het zacht begint te worden (ongeveer 5 minuten).
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag