Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het aan de kook brengen van de rijst, voor het perfect droog koken van de rijst zodat deze niet meer hoeft worden afgegoten doe je de rijst in een droge pan en voeg je 2 x de hoeveelheid water toe, dus als voorbeeld 200 gram rijst met 400 ml water.
- 2Snijd de varkenshaas in reepjes en pers de knoflooktenen, verwijder de buitenste laag van de bosuitjes en snijd de bosuitjes in stukken van 3 centimeter.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten