Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Rodekool met appeltjes, niet uit een potje maar zelf gemaakt
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Doe de gesneden aardappelen in een grote pan met water en een snufje zout. Breng aan de kook en laat ze 15-20 minuten koken, of tot ze zacht zijn.
- 2Terwijl de aardappelen koken, doe je de fijngesneden rodekool en wortelstukjes in een aparte pan met een beetje water. Breng aan de kook en laat het 10-15 minuten koken tot ze zacht zijn.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten