Krijg gratis toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Wil je meer recepten zien, meld je dan nu gratis aan en krijg toegang tot alle recepten van EerlijkEten!

Heb je al een account? Klik hier om in te loggen

Stoofschotel
30 min
180 min

Zuurvlees, oftewel 'zoervleisj': het traditioneleen geliefde stoofgerecht uit Limburg

Deze oeroude stoofschotel dankt zijn naam aan de marinade waarin het vlees wordt voorbereid, die meestal azijn of een andere zure vloeistof zoals bier of wijn bevat. Hetdateert uit de Romeinse tijd toen de mensen azijn gebruikten om vlees te conserveren.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
2024 © Eerlijk Eten