Boxen
Shop
Zoek
Recepten
Blogs
Over
Contact
Login
Shop
Boxen
Recepten
Blogs
Over
Contact
Affiliate dashboard
Profiel
Login
Bedankt voor het bestellen van de EerlijkEten Allround Box!
We kijken ernaar uit om jou de beste producten direct van het land te sturen!
Je ontvangt je tijdelijke wachtwoord op de mail
Mocht je een weekje willen pauzeren of iets aan je account willen wijzigen - dan kan dat eenvoudig door
in te loggen
op je profiel
Voor vragen staat onze
klantenservice
altijd voor je klaar!
Hier alvast een aantal recepten
Vlees
10 min
180 min
Gekonfijte eendenbout
Konfijten is een Franse kooktechniek die wordt gebruikt om vlees, zoals eendenbout, te conserveren en te bereiden.
Stoofperen
15 min
120 min
Stoofpeertjes zoals oma die maakte
Ouderwetse stoofperen zijn een nostalgisch en heerlijk gerecht dat vaak doet denken aan gezellige familiebijeenkomsten. Hier is een eenvoudig recept voor stoofperen zoals mijn oma die maakte.
Eend
10 min
120 min
Een eendenbout met appel-cider glazuur
Waar men in Frankrijk bekend staan om hun 'Canard à l'Orange' vind je op de Engelse kerstmenu’s vaak 'Duck Legs with Apple-Cider Glaze’. Dit is een feestelijk en traditioneel gerecht voor de feestdagen..
Gefeliciteerd! Je aanmelding is nu voltooid!
Je ontvangt binnen enkele minuten een welkomstmail.
Vertel anderen ook over EerlijkEten!