Logo EerlijkEten
Boxen Shop
Recepten Blogs Over Contact
  • Shop
  • Boxen
  • Recepten
  • Blogs
  • Over
  • Contact
  • Affiliate dashboard
  • Profiel

Bedankt voor het bestellen van de EerlijkEten Allround Box!

We kijken ernaar uit om jou de beste producten direct van het land te sturen!

Je ontvangt je tijdelijke wachtwoord op de mail

Mocht je een weekje willen pauzeren of iets aan je account willen wijzigen - dan kan dat eenvoudig door in te loggen op je profiel

Voor vragen staat onze klantenservice altijd voor je klaar!

Hier alvast een aantal recepten

  • Vlees
    10 min
    180 min

    Gekonfijte eendenbout

    Konfijten is een Franse kooktechniek die wordt gebruikt om vlees, zoals eendenbout, te conserveren en te bereiden.

  • Stoofperen
    15 min
    120 min

    Stoofpeertjes zoals oma die maakte

    Ouderwetse stoofperen zijn een nostalgisch en heerlijk gerecht dat vaak doet denken aan gezellige familiebijeenkomsten. Hier is een eenvoudig recept voor stoofperen zoals mijn oma die maakte.

  • Eend
    10 min
    120 min

    Een eendenbout met appel-cider glazuur

    Waar men in Frankrijk bekend staan om hun 'Canard à l'Orange' vind je op de Engelse kerstmenu’s vaak 'Duck Legs with Apple-Cider Glaze’. Dit is een feestelijk en traditioneel gerecht voor de feestdagen..

Eerlijk Eten

Gefeliciteerd! Je aanmelding is nu voltooid!

Je ontvangt binnen enkele minuten een welkomstmail.

Vertel anderen ook over EerlijkEten!