Roerbakgerecht
10 min
20 min

Snijbiet en Varkens Kotelet Roerbakfeest

Geniet van een eenvoudige, maar rijke maaltijd met de robuuste smaken van varkenskoteletten gecombineerd met voedzame snijbiet en aardse champignons. Dit gerecht brengt een heerlijke Oosterse touch in je keuken. Perfect voor een doordeweekse avond als je iets gezonds, maar ook vullend wilt.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Snijbiet
      200 gram
    • Varkens kotelet
      stuks
    • Champignons
      150 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Gember
      theelepel
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
    • Peper

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de varkenskoteletten in reepjes en bestrooi met een snufje zout en peper.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een wok en voeg de fijngehakte knoflook en gember toe. Roerbak kort.
    • 3
      Voeg de varkensreepjes toe aan de wok en bak goudbruin.
    • 4
      Snijd de snijbiet en champignons in stukjes en voeg toe aan het vlees in de wok.
    • 5
      Giet de sojasaus erbij en roerbak nog enkele minuten tot de groenten gaar zijn.
2025 © Eerlijk Eten