Wraps
10 min
15 min
Zomerse Wraps met Kip en Courgette

Deze zomerse wraps zijn gemakkelijk en snel te maken, ideaal voor een doordeweekse maaltijd. De combinatie van malse kipfilet, knapperige courgette en verse kruiden zorgt voor een smaakexplosie die je doet denken aan zonnige landen. Met deze gezonde en lichte maaltijd zet je binnen 30 minuten een Mediterraans feestje op tafel.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Hollandse kipfilet2 stuks
- Courgette1 stuks
- Oranje paprika1 stuks
- Knoflook bol1 stuks
- Bosui3 stuks
- Wraps4 stuks
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de kipfilets in reepjes en marineer deze met zout, peper en een eetlepel olijfolie.
- 2Snijd de courgette, oranje paprika en bosui in dunne reepjes.
- 3Verwarm een eetlepel olijfolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de knoflook toe voor extra smaak.
- 4Voeg de courgette en paprika toe aan de pan en roerbak alles gedurende 5 minuten.
- 5Verwarm ondertussen de wraps kort in een pan of magnetron.
- 6Beleg de wraps met het kip-courgettemengsel en garneer met bosui. Rol de wraps op en serveer direct.