Wraps
10 min
15 min

Zomerse Wraps met Kip en Courgette

Deze zomerse wraps zijn gemakkelijk en snel te maken, ideaal voor een doordeweekse maaltijd. De combinatie van malse kipfilet, knapperige courgette en verse kruiden zorgt voor een smaakexplosie die je doet denken aan zonnige landen. Met deze gezonde en lichte maaltijd zet je binnen 30 minuten een Mediterraans feestje op tafel.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Hollandse kipfilet
      stuks
    • Courgette
      stuks
    • Oranje paprika
      stuks
    • Knoflook bol
      stuks
    • Bosui
      stuks
    • Wraps
      stuks
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de kipfilets in reepjes en marineer deze met zout, peper en een eetlepel olijfolie.
    • 2
      Snijd de courgette, oranje paprika en bosui in dunne reepjes.
    • 3
      Verwarm een eetlepel olijfolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de knoflook toe voor extra smaak.
    • 4
      Voeg de courgette en paprika toe aan de pan en roerbak alles gedurende 5 minuten.
    • 5
      Verwarm ondertussen de wraps kort in een pan of magnetron.
    • 6
      Beleg de wraps met het kip-courgettemengsel en garneer met bosui. Rol de wraps op en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten