Groenteschotel
10 min
20 min

Mediterrane Kaas- en Paprikaschotel

Deze snelle en eenvoudige Mediterrane schotel combineert de rijke smaken van gegrilde paprika, courgette en champignons met smeuïge gesmolten kaas. Klaar in slechts 30 minuten, ideaal voor een doordeweekse avondmaaltijd zonder gedoe, maar met veel smaak.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Paprika
      stuks
    • Courgette
      stuk
    • Champignon
      200 gram
    • Spinazie
      100 gram
    • Kaasmix
      150 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      0.5 theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
    • 2
      Snijd de paprika's en courgette in dunne reepjes.
    • 3
      Snijd de champignons in plakjes.
    • 4
      Verhit olijfolie in een pan en bak de paprika, courgette en champignons gedurende 5 minuten.
    • 5
      Voeg spinazie toe en laat slinken.
    • 6
      Breng op smaak met zout en peper.
    • 7
      Doe het groentemengsel in een ovenschaal en bestrooi met kaasmix.
    • 8
      Bak in de oven gedurende 15 minuten tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
2025 © Eerlijk Eten