Groenteschotel
10 min
20 min
Mediterrane Kaas- en Paprikaschotel

Deze snelle en eenvoudige Mediterrane schotel combineert de rijke smaken van gegrilde paprika, courgette en champignons met smeuïge gesmolten kaas. Klaar in slechts 30 minuten, ideaal voor een doordeweekse avondmaaltijd zonder gedoe, maar met veel smaak.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Paprika2 stuks
- Courgette1 stuk
- Champignon200 gram
- Spinazie100 gram
- Kaasmix150 gram
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper0.5 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- 2Snijd de paprika's en courgette in dunne reepjes.
- 3Snijd de champignons in plakjes.
- 4Verhit olijfolie in een pan en bak de paprika, courgette en champignons gedurende 5 minuten.
- 5Voeg spinazie toe en laat slinken.
- 6Breng op smaak met zout en peper.
- 7Doe het groentemengsel in een ovenschaal en bestrooi met kaasmix.
- 8Bak in de oven gedurende 15 minuten tot de kaas gesmolten en goudbruin is.