Pasta
10 min
20 min

Zalmpasta Met Romige Broccoli En Shiitake

Geniet van deze mediterraanse zalmpasta gecombineerd met romige broccoli en shiitake. Dit gerecht biedt een perfect samenspel van versheid en romigheid. De zalm wordt mooi rosé gebakken terwijl de broccoli en shiitake zorgen voor een heerlijke bite. Dit gerecht is makkelijk te maken en ideaal voor een gezonde maaltijd na een drukke werkdag.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Zalmfilet
      stuks
    • Pasta
      200 gram
    • Broccoli
      stuks
    • Shiitake
      150 gram
    • Knoflook
      teentjes
    • Room
      100 milliliter
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      snufje
    • Peper
      snufje

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.
    • 2
      Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de zalmfilets 4-5 minuten aan elke kant tot ze rosé zijn. Haal uit de pan en zet apart.
    • 3
      In dezelfde pan, voeg nog een eetlepel olijfolie toe en bak de fijngesneden knoflook en shiitake kort aan tot ze zacht zijn.
    • 4
      Voeg de broccoli toe en bak nog eens 3-4 minuten. Giet de room erbij, breng op smaak met zout en peper, en laat sudderen.
    • 5
      Meng de gekookte pasta door het roommengsel en leg de zalmfilets bovenop. Serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten