Roerbak
10 min
20 min
Snelle Radijs-Champignon Roerbak

Deze snelle roerbakschotel combineert de knapperigheid van radijs met de aardse tonen van champignons en zoetheid van uien. Het is een gemakkelijk te bereiden gerecht dat perfect is voor een doordeweekse avond. Serveer het met versgebakken brood of gestoomde rijst voor een complete maaltijd.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Radijs150 gram
- Champignons200 gram
- Ui1 stuks
- Olijfolie2 eetlepels
- Knoflook2 tenen
- Spinazie100 gram
- Zout0.5 theelepels
- Zwarte peper0.25 theelepels
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de radijs in dunne plakjes en de champignons in kwarten. Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
- 2Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak ze tot ze zacht zijn.
- 3Voeg de champignons toe en roerbak ze tot ze goudbruin zijn. Doe vervolgens de radijs en spinazie erbij.
- 4Breng op smaak met zout en zwarte peper. Roerbak nog 5 minuten tot alles goed gemengd en gaar is.
- 5spek