Pan-gerecht
10 min
20 min
Schnitzel alla Parmigiana

Geniet van een smaakvolle Italiaanse maaltijd met deze Schnitzel alla Parmigiana. Kalkoenschnitzels worden bedekt met zongerijpte tomatensaus en gesmolten mozzarella, waardoor een onweerstaanbare combinatie van smaken ontstaat. Dit gerecht is perfect voor een snelle doordeweekse avond en staat binnen 30 minuten op tafel.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kalkoenschnitzel2 stuks
- Tomatensaus200 milliliter
- Mozzarella125 gram
- Basilicum10 gram
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 snuf
- Peper1 snuf
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
- 2Bestrooi de kalkoenschnitzels met zout en peper en bak ze in de pan tot ze goudbruin en gaar zijn, ongeveer 5 minuten per kant.
- 3Verwarm ondertussen de tomatensaus in een kleine pan.
- 4Leg de gebakken schnitzels in de tomatensaus, bedek ze met plakjes mozzarella en dek de pan af.
- 5Laat het geheel nog 5 minuten sudderen tot de mozzarella gesmolten is.
- 6Garneer met verse basilicum en serveer direct.