Pan-gerecht
10 min
20 min

Schnitzel alla Parmigiana

Geniet van een smaakvolle Italiaanse maaltijd met deze Schnitzel alla Parmigiana. Kalkoenschnitzels worden bedekt met zongerijpte tomatensaus en gesmolten mozzarella, waardoor een onweerstaanbare combinatie van smaken ontstaat. Dit gerecht is perfect voor een snelle doordeweekse avond en staat binnen 30 minuten op tafel.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kalkoenschnitzel
      stuks
    • Tomatensaus
      200 milliliter
    • Mozzarella
      125 gram
    • Basilicum
      10 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      snuf
    • Peper
      snuf

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
    • 2
      Bestrooi de kalkoenschnitzels met zout en peper en bak ze in de pan tot ze goudbruin en gaar zijn, ongeveer 5 minuten per kant.
    • 3
      Verwarm ondertussen de tomatensaus in een kleine pan.
    • 4
      Leg de gebakken schnitzels in de tomatensaus, bedek ze met plakjes mozzarella en dek de pan af.
    • 5
      Laat het geheel nog 5 minuten sudderen tot de mozzarella gesmolten is.
    • 6
      Garneer met verse basilicum en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten