Stovetop Dish
10 min
20 min

Sappige Kip-Paprika Schotel

Deze heerlijke kip-paprika schotel is een perfecte balans van smaken. De kip zorgt voor een sappige basis, terwijl de paprika's een zoete toets toevoegen. De yoghurtsaus maakt de schotel romig en verrukkelijk. Ideaal voor een snelle, kleurrijke en gezonde maaltijd.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kipfilet
      500 gram
    • Paprika
      stuks
    • Rode ui
      stuk
    • Yoghurtsaus
      120 ml
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel
    • Verse peterselie
      10 gram

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de kipfilet in hapklare stukjes en bestrooi met zout en peper.
    • 2
      Verwarm de olijfolie in een grote pan en bak de kipfilet in ongeveer 5 minuten goudbruin.
    • 3
      Snijd de paprika en rode ui in reepjes. Voeg deze toe aan de pan en bak mee voor 5 minuten.
    • 4
      Voeg de yoghurtsaus toe en laat het geheel nog eens 10 minuten sudderen op laag vuur.
    • 5
      Garneer met verse peterselie en serveer warm.
2025 © Eerlijk Eten