Pasta gerecht
10 min
20 min
Romige Tagliatelle met Slagersbiefstuk

Deze romige tagliatelle met slagersbiefstuk is een eenvoudig yet smaakvol gerecht. De combinatie van de sappige biefstuk en de romige saus met Italiaanse kruiden maakt het een heerlijke en bevredigende maaltijd. Perfect voor een doordeweekse avond als je iets lekkers wilt zonder uren in de keuken te staan.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Slagersbiefstuk2 stuks
- Tagliatelle250 gram
- Italiaanse roerbakgroenten200 gram
- Kookroom200 milliliter
- Parmezaanse kaas50 gram
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de slagersbiefstuk ongeveer 3-4 minuten aan elke kant voor medium rare. Kruid met zout en peper.
- 3Haal de biefstuk uit de pan en laat even rusten. Voeg de Italiaanse roerbakgroenten toe aan de pan en bak deze 5 minuten.
- 4Voeg de kookroom toe aan de groenten en laat het geheel 2 minuten sudderen.
- 5Snijd de biefstuk in dunne plakjes en voeg toe aan de saus.
- 6Meng de gekookte tagliatelle door de saus en bestrooi met Parmezaanse kaas voor het serveren.