Pasta gerecht
10 min
20 min

Romige Tagliatelle met Slagersbiefstuk

Deze romige tagliatelle met slagersbiefstuk is een eenvoudig yet smaakvol gerecht. De combinatie van de sappige biefstuk en de romige saus met Italiaanse kruiden maakt het een heerlijke en bevredigende maaltijd. Perfect voor een doordeweekse avond als je iets lekkers wilt zonder uren in de keuken te staan.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Slagersbiefstuk
      stuks
    • Tagliatelle
      250 gram
    • Italiaanse roerbakgroenten
      200 gram
    • Kookroom
      200 milliliter
    • Parmezaanse kaas
      50 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de slagersbiefstuk ongeveer 3-4 minuten aan elke kant voor medium rare. Kruid met zout en peper.
    • 3
      Haal de biefstuk uit de pan en laat even rusten. Voeg de Italiaanse roerbakgroenten toe aan de pan en bak deze 5 minuten.
    • 4
      Voeg de kookroom toe aan de groenten en laat het geheel 2 minuten sudderen.
    • 5
      Snijd de biefstuk in dunne plakjes en voeg toe aan de saus.
    • 6
      Meng de gekookte tagliatelle door de saus en bestrooi met Parmezaanse kaas voor het serveren.
2025 © Eerlijk Eten