Wrap
10 min
20 min

Knapperige Shoarma Wraps met Spaanse Peper

Geniet van een eenvoudige en heerlijk snelle maaltijd met knapperige shoarma wraps. De combinatie van sappig shoarmavlees, pittige Spaanse peper en verse groenten, verpakt in een zacht Turks brood, zorgt voor een onweerstaanbare smaakervaring. Perfect voor een snelle doordeweekse avond of een vrolijke weekendlunch.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Shoarmavlees
      400 gram
    • Ui
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Turks brood
      stuks
    • Tomaat
      stuks
    • Chinese kool
      100 gram
    • Spaanse peper
      stuks
    • Olijfolie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de ui en knoflook fijn. Verwijder de zaadlijsten van de Spaanse peper en snijd deze in dunne ringen.
    • 2
      Verwarm olijfolie in een pan en bak het shoarmavlees samen met de ui, knoflook en Spaanse peper tot het vlees gaar is.
    • 3
      Snijd de tomaten in plakjes en de Chinese kool in reepjes.
    • 4
      Verwarm het Turkse brood even in de oven of pan.
    • 5
      Beleg het warme brood met shoarmavlees en voeg tomaat en Chinese kool toe. Rol het voorzichtig op en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten