Risotto
10 min
20 min
Kalkoen-risotto met Frisse Spinazie

Deze kalkoen-risotto is een snel en smaakvol gerecht dat binnen 30 minuten op tafel staat. Het combineert malse kalkoengehakt met romige risotto en frisse spinazie, perfect voor een doordeweekse avond. De knapperige Parmezaanse kaas maakt het helemaal af.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kalkoengehakt400 gram
- Risottorijst200 gram
- Spinazie150 gram
- Groentebouillon750 ml
- Ui1 stuks
- Parmezaanse kaas50 gram
- Olijfolie2 eetlepels
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de gesnipperde ui tot deze glazig is.
- 2Voeg het kalkoengehakt toe en bak het rul en gaar.
- 3Voeg de risottorijst toe en roer deze door het gehakt tot de rijst glazig begint te worden.
- 4Giet een pollepel bouillon bij de rijst en roer tot deze is opgenomen. Herhaal dit totdat de rijst gaar is.
- 5Voeg de spinazie toe en roer tot deze geslonken is.
- 6Serveer de risotto met geraspte Parmezaanse kaas.