Risotto
10 min
20 min

Kalkoen-risotto met Frisse Spinazie

Deze kalkoen-risotto is een snel en smaakvol gerecht dat binnen 30 minuten op tafel staat. Het combineert malse kalkoengehakt met romige risotto en frisse spinazie, perfect voor een doordeweekse avond. De knapperige Parmezaanse kaas maakt het helemaal af.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kalkoengehakt
      400 gram
    • Risottorijst
      200 gram
    • Spinazie
      150 gram
    • Groentebouillon
      750 ml
    • Ui
      stuks
    • Parmezaanse kaas
      50 gram
    • Olijfolie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de gesnipperde ui tot deze glazig is.
    • 2
      Voeg het kalkoengehakt toe en bak het rul en gaar.
    • 3
      Voeg de risottorijst toe en roer deze door het gehakt tot de rijst glazig begint te worden.
    • 4
      Giet een pollepel bouillon bij de rijst en roer tot deze is opgenomen. Herhaal dit totdat de rijst gaar is.
    • 5
      Voeg de spinazie toe en roer tot deze geslonken is.
    • 6
      Serveer de risotto met geraspte Parmezaanse kaas.
2025 © Eerlijk Eten