Roerbakgerecht
10 min
20 min
Zoete Aardappel en Courgette Medley

Dit eenvoudige gerecht combineert de zoete smaak van zoete aardappel met de frisse courgette, versterkt door de romigheid van hüttenkäse en subtiele kruiden. Perfect voor een zomers diner, klaar in slechts 30 minuten!
Personen
-
+
Ingrediënten
- Zoete aardappel3 stuks
- Courgette1.5 stuk
- Hüttenkäse300 gram
- Olijfolie3 eetlepels
- Knoflook3 teentjes
- Peper1.5 theelepel
- Zout1.5 theelepel
- Verse basilicum7.5 blaadjes
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Schil en snijd de zoete aardappelen in kleine blokjes.
- 2Snijd de courgette in halve maantjes.
- 3Verhit olijfolie in een grote pan en bak de knoflook kort.
- 4Voeg de zoete aardappel en courgette toe en roerbak gedurende 15 minuten.
- 5Roer de hüttenkäse erdoorheen tot het smelt en romig wordt.
- 6Breng op smaak met peper, zout en garneer met basilicum.