Roerbakgerecht
10 min
20 min

Zoete Aardappel en Courgette Medley

Dit eenvoudige gerecht combineert de zoete smaak van zoete aardappel met de frisse courgette, versterkt door de romigheid van hüttenkäse en subtiele kruiden. Perfect voor een zomers diner, klaar in slechts 30 minuten!

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Zoete aardappel
      stuks
    • Courgette
      1.5 stuk
    • Hüttenkäse
      300 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Peper
      1.5 theelepel
    • Zout
      1.5 theelepel
    • Verse basilicum
      7.5 blaadjes

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Schil en snijd de zoete aardappelen in kleine blokjes.
    • 2
      Snijd de courgette in halve maantjes.
    • 3
      Verhit olijfolie in een grote pan en bak de knoflook kort.
    • 4
      Voeg de zoete aardappel en courgette toe en roerbak gedurende 15 minuten.
    • 5
      Roer de hüttenkäse erdoorheen tot het smelt en romig wordt.
    • 6
      Breng op smaak met peper, zout en garneer met basilicum.
2025 © Eerlijk Eten