Pastagerecht
10 min
20 min
Saucijs en Tomatenpasta Fiesta

Dit eenvoudige pastagerecht combineert de hartige smaak van saucijzen met de zoetheid van verse tomaten en geurige basilicum. Een heerlijke maaltijd waarmee je in een mum van tijd een stukje Italië op tafel tovert. Perfect voor een snelle doordeweekse avondmaaltijd.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Saucijs4 stuks
- Spaghetti400 gram
- Tomaten4 stuks
- Knoflook3 teentjes
- Olijfolie2 eetlepels
- Basilicum1 handvol
- Parmezaanse kaas50 gram
- Zout1 snufje
- Peper1 snufje
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Breng een grote pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2Snijd de saucijzen in plakjes en bak ze in een koekenpan met olijfolie tot ze goudbruin zijn.
- 3Hak de knoflook fijn en voeg deze toe aan de pan met saucijzen.
- 4Snijd de tomaten in blokjes en voeg ze toe aan de pan. Laat alles een paar minuten sudderen.
- 5Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan en meng goed door. Breng op smaak met zout en peper.
- 6Serveer met verse basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.