Pastagerecht
10 min
20 min

Saucijs en Tomatenpasta Fiesta

Dit eenvoudige pastagerecht combineert de hartige smaak van saucijzen met de zoetheid van verse tomaten en geurige basilicum. Een heerlijke maaltijd waarmee je in een mum van tijd een stukje Italië op tafel tovert. Perfect voor een snelle doordeweekse avondmaaltijd.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Saucijs
      stuks
    • Spaghetti
      400 gram
    • Tomaten
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Basilicum
      handvol
    • Parmezaanse kaas
      50 gram
    • Zout
      snufje
    • Peper
      snufje

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Breng een grote pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 2
      Snijd de saucijzen in plakjes en bak ze in een koekenpan met olijfolie tot ze goudbruin zijn.
    • 3
      Hak de knoflook fijn en voeg deze toe aan de pan met saucijzen.
    • 4
      Snijd de tomaten in blokjes en voeg ze toe aan de pan. Laat alles een paar minuten sudderen.
    • 5
      Voeg de gekookte spaghetti toe aan de pan en meng goed door. Breng op smaak met zout en peper.
    • 6
      Serveer met verse basilicum en geraspte Parmezaanse kaas.
2025 © Eerlijk Eten