Ovenschotel
10 min
20 min
Mediterrane Paprika en Champignon Feta Schotel

Deze Mediterrane schotel combineert de sappigheid van paprika's en de aardse smaak van champignons met zoute feta. Snelle bereiding en een lust voor het oog, perfect voor een doordeweekse avondmaaltijd. Voeg knapperig brood toe om de heerlijke sappen op te nemen.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Paprika2 stuks
- Champignons250 gram
- Rode ui1 stuk
- Knoflook2 tenen
- Olijfolie2 eetlepels
- Feta100 gram
- Oregano1 theelepel
- Zout1 snufje
- Peper1 snufje
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- 2Snijd de paprika's in reepjes en de champignons in plakjes. Snipper de rode ui en hak de knoflook fijn.
- 3Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
- 4Voeg de paprika's en champignons toe en bak ze tot ze zacht zijn.
- 5Breng op smaak met oregano, zout en peper.
- 6Schep het mengsel in een ovenschaal en verkruimel de feta erover.
- 7Bak 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven totdat de feta goudbruin kleurt.