Ovenschotel
10 min
20 min

Mediterrane Paprika en Champignon Feta Schotel

Deze Mediterrane schotel combineert de sappigheid van paprika's en de aardse smaak van champignons met zoute feta. Snelle bereiding en een lust voor het oog, perfect voor een doordeweekse avondmaaltijd. Voeg knapperig brood toe om de heerlijke sappen op te nemen.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Paprika
      stuks
    • Champignons
      250 gram
    • Rode ui
      stuk
    • Knoflook
      tenen
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Feta
      100 gram
    • Oregano
      theelepel
    • Zout
      snufje
    • Peper
      snufje

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
    • 2
      Snijd de paprika's in reepjes en de champignons in plakjes. Snipper de rode ui en hak de knoflook fijn.
    • 3
      Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
    • 4
      Voeg de paprika's en champignons toe en bak ze tot ze zacht zijn.
    • 5
      Breng op smaak met oregano, zout en peper.
    • 6
      Schep het mengsel in een ovenschaal en verkruimel de feta erover.
    • 7
      Bak 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven totdat de feta goudbruin kleurt.
2025 © Eerlijk Eten