Ovenschotel
10 min
20 min

Snelle Ovenschotel met Chinese Kool en Rundervink

Deze smaakvolle ovenschotel combineert malse rundervink met knapperige Chinese kool en zachte aardappelen. Het gerecht is eenvoudig en snel te bereiden, ideaal voor een doordeweekse avond. De schotel wordt op smaak gebracht met een mengeling van Oosterse kruiden, wat zorgt voor een verrassende twist.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Chinese kool
      stuks
    • Rundervink
      stuks
    • Aardappelen
      500 gram
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Knoflook
      teentjes
    • Gember
      theelepel
    • Olijfolie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
    • 2
      Schil en snijd de aardappelen in dunne plakjes. Blancheer ze 5 minuten in kokend water.
    • 3
      Snijd de Chinese kool in grove stukken.
    • 4
      Verhit de olijfolie in een pan. Voeg de gehakte knoflook en gember toe en bak kort aan.
    • 5
      Voeg de rundervink toe aan de pan en bak rondom bruin.
    • 6
      Meng de geblancheerde aardappelen met de Chinese kool en sojasaus in een ovenschaal.
    • 7
      Leg de gebakken rundervink op de groentemix en dek af met aluminiumfolie.
    • 8
      Bak de ovenschotel 15 minuten in de voorverwarmde oven.
2025 © Eerlijk Eten