Pastagerecht
10 min
20 min

Strozzapreti met Basilicum en Buffelmozzarella

Deze heerlijke pastamaaltijd combineert verse strozzapreti met sappige tomaten, geurige basilicum en romige buffelmozzarella. Perfect voor een drukke doordeweekse avond, deze snelle maar smaakvolle maaltijd brengt de smaak van Italië naar je bord.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Verse strozzapreti
      300 gram
    • Tomaten
      stuks
    • Verse basilicum
      bosje
    • Buffelmozzarella
      bollen
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      snuf
    • Peper
      snuf

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de strozzapreti volgens de aanwijzingen op de verpakking tot ze al dente zijn en giet af.
    • 2
      Snijd de tomaten en buffelmozzarella in plakjes, en scheur de basilicumblaadjes in kleinere stukjes.
    • 3
      Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de tomaten toe. Bak ze tot ze zacht beginnen te worden.
    • 4
      Voeg de gekookte pasta, mozzarella en basilicum toe aan de pan en roer goed door tot alles goed gemengd is.
    • 5
      Breng op smaak met zout en peper, en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten