Pastagerecht
10 min
20 min
Strozzapreti met Basilicum en Buffelmozzarella

Deze heerlijke pastamaaltijd combineert verse strozzapreti met sappige tomaten, geurige basilicum en romige buffelmozzarella. Perfect voor een drukke doordeweekse avond, deze snelle maar smaakvolle maaltijd brengt de smaak van Italië naar je bord.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Verse strozzapreti300 gram
- Tomaten4 stuks
- Verse basilicum1 bosje
- Buffelmozzarella2 bollen
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 snuf
- Peper1 snuf
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de strozzapreti volgens de aanwijzingen op de verpakking tot ze al dente zijn en giet af.
- 2Snijd de tomaten en buffelmozzarella in plakjes, en scheur de basilicumblaadjes in kleinere stukjes.
- 3Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de tomaten toe. Bak ze tot ze zacht beginnen te worden.
- 4Voeg de gekookte pasta, mozzarella en basilicum toe aan de pan en roer goed door tot alles goed gemengd is.
- 5Breng op smaak met zout en peper, en serveer direct.