Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de rijst 10 minuten in ruim kokend gezouten water, voeg de saffraan toe en kook nog 8 minuten door totdat je een kleverige rijst krijgt en giet af. Bekleed een bakplaat of snijplank met bakpapier en spreid de rijst erop uit tot een laag van ongeveer 1 centimeter dik. Strooi er wat versgemalen zout en peper over.
- 2Neem een deegsteker, of glas, van ongeveer 6 centimeter doorsnee en steek 6-8 cirkels uit.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten