Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1In je pan met ruim kokend water voeg je de aardappelen, fond, gembersiroop en theelepel sambal toe. Laat 20 minuutjes doorkoken.
- 2Voeg na 20 minuten je spruitjes bij en kook nog 8 minuten door. Let op niet langer de spruitjes 10 minuten koken want dan komt de typische zwavelgeur van spruitjes vrij.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1In je pan met ruim kokend water voeg je de aardappelen, fond, gembersiroop en theelepel sambal toe. Laat 20 minuutjes doorkoken.
- 2Voeg na 20 minuten je spruitjes bij en kook nog 8 minuten door. Let op niet langer de spruitjes 10 minuten koken want dan komt de typische zwavelgeur van spruitjes vrij.