Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Pannegie een Veluwse stoofpotje met wild
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd alle groenten en het vlees zoals vermeld in de ingrediëntenlijst. Maak de kruiden en specerijen klaar voor gebruik.
- 2Smelt de roomboter in een grote pan op middelhoog vuur. Meng de bloem met het vlees. Voeg het wildzwijnspoulet toe en bak tot het vlees rondom bruin is. Haal het vlees uit de pan en zet het apart.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten