Personen
-
+
Ingrediënten
- Bavette2 stuks
- Broccoli1 stuks
- Pasta250 gram
- Olijfolie2 eetlepels
- Knoflook2 teentjes
- Parmezaanse kaas50 gram
- Citroensap1 eetlepel
- Peper1 snufje
- Zout1 snufje
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- 2Snijd de broccoli in roosjes en kook deze gedurende 5 minuten totdat ze beetgaar zijn.
- 3Verhit olijfolie in een pan en voeg de fijngesneden knoflook toe.
- 4Bak de bavette aan beide kanten tot hij de gewenste gaarheid heeft, en breng op smaak met peper en zout.
- 5Meng de gekookte pasta met broccoli, citroensap en een beetje olijfolie.
- 6Serveer de bavette op de pasta en broccoli en bestrooi met verse Parmezaanse kaas.