Salade
10 min
20 min

Bulgur Met Champignons En Veldsla

Geniet van een gemakkelijke en snelle maaltijd met bulgur, champignons en veldsla. De aardse smaken van de champignons combineren perfect met de lichte frisheid van veldsla en romige feta. Een vleugje citroen en knapperige walnoten maken dit gerecht helemaal af. Het is gezond, smakelijk en binnen 30 minuten klaar.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Bulgur
      200 gram
    • Champignons
      250 gram
    • Veldsla
      75 gram
    • Ui
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Feta
      100 gram
    • Citroen
      stuk
    • Walnoten
      50 gram
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      0.5 theelepel
    • Peper
      0.5 theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet apart.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan. Voeg de gesneden ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn.
    • 3
      Snijd de champignons in plakjes en voeg ze toe aan de pan. Bak tot de champignons goudbruin zijn.
    • 4
      Meng de gekookte bulgur met de gebakken champignons en ui. Voeg zout en peper naar smaak toe.
    • 5
      Roer de veldsla en verkruimelde feta erdoor. Rasp de citroen en voeg de rasp toe aan het gerecht.
    • 6
      Garneer met grof gehakte walnoten en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten