Pasta
10 min
20 min

Romige Wildstoof Pasta Verrassing

Geniet van een rijke en romige pasta met een smakelijke wildstoofsaus, perfect voor een snelle doordeweekse maaltijd. Met een mix van delicate smaken en texturen biedt dit gerecht een voortreffelijke eetervaring in slechts 30 minuten. Ideaal voor liefhebbers van de traditionele Hollandse keuken!

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Pasta
      200 gram
    • Wildstoof
      400 gram
    • Ui
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Slagroom
      200 milliliter
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Peper
      theelepel
    • Zout
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
    • 2
      Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
    • 3
      Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.
    • 4
      Voeg de wildstoof toe en verwarm al roerend 5 minuten.
    • 5
      Schenk de slagroom erbij en breng op smaak met peper en zout.
    • 6
      Meng de gekookte pasta door de wildstoofsaus en serveer direct.
2025 © Eerlijk Eten