Roerbakgerecht
10 min
20 min

Aziatische Gehaktballetjes met Knoflook Groente

Deze eenvoudige Aziatische maaltijd combineert sappige gehaktballetjes met de knapperige textuur van Chinese kool en de frisse smaak van tomaat. Dankzij de toevoeging van knoflook en rode ui krijgt het gerecht een heerlijke rijke smaak. Dit gerecht is perfect voor een doordeweekse avondmaaltijd, wanneer je weinig tijd hebt maar toch iets bijzonders wilt serveren.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Chinese kool
      stuks
    • Gehakt
      300 gram
    • Eieren
      stuks
    • Rode ui
      stuks
    • Tomaat
      stuks
    • Knoflook
      teentjes

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de rode ui en de knoflook fijn. Verhit een beetje olie in een pan en fruit de ui en knoflook.
    • 2
      Meng het gehakt in een kom met een ei, zout en peper. Vorm kleine balletjes.
    • 3
      Bak de gehaktballetjes in de pan met ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.
    • 4
      Snijd de Chinese kool en tomaten in stukjes. Voeg de Chinese kool toe aan de pan en bak enkele minuten mee.
    • 5
      Voeg de tomaten toe en roer goed door tot alles goed gemengd is. Breek het tweede ei erboven en roer tot het ei gaar is.
2025 © Eerlijk Eten