Stoofpotje
10 min
20 min

Venkel Gehakt Panorama

Dit gerecht brengt de lichte anijssmaak van venkel samen met sappig rundergehakt en een pittig accent van rode peper. Ideaal voor een snelle maar smaakvolle maaltijd die binnen 30 minuten op tafel staat. Geniet van een harmonieus gerecht dat perfect past binnen de Italiaanse keuken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Rundergehakt
      300 gram
    • Venkel
      stuks
    • Rode peper
      stuks
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Ui
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Tomatenblokjes
      400 gram
    • Zout
      snufje
    • Peper
      snufje
    • Verse basilicum
      takjes

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de venkel in dunne plakjes en de rode peper in fijne ringetjes. Hak de ui en knoflook fijn.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn.
    • 3
      Voeg het rundergehakt toe en bak tot het bruin en gaar is. Voeg daarna de venkel en rode peper toe.
    • 4
      Giet de tomatenblokjes in de pan en roer goed door. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur.
    • 5
      Breng op smaak met zout en peper. Serveer met verse basilicum als garnering.
2025 © Eerlijk Eten