Roerbakgerecht
10 min
20 min

Snelle Groente Noedels met Gehakt

Dit recept is ideaal voor een doordeweekse avond wanneer je snel iets lekker wilt eten. De noedels vullen je goed en de combinatie van groenten met gehakt zorgt voor een evenwichtig en smaakvol geheel. Het is niet alleen eenvoudig, maar ook flexibel: gebruik je favoriete seizoensgroenten!

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Noedels
      200 gram
    • Gehakt
      250 gram
    • Bleekselderij
      stengels
    • Ui
      stuk
    • Wortels
      stuks
    • Groene Paprika
      stuk
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Olie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze af.
    • 2
      Verhit de olie in een pan en bak het gehakt tot het bruin is.
    • 3
      Snijd de bleekselderij, ui, wortels en groene paprika in dunne reepjes.
    • 4
      Voeg de groenten toe aan het gehakt en roerbak gedurende 5-7 minuten tot de groenten zachter worden.
    • 5
      Roer de gekookte noedels erdoor en voeg de sojasaus toe. Roer goed door en serveer warm.
2025 © Eerlijk Eten