Stoofpot
10 min
20 min

Smeuïge Kabeljauw Curry Pot

Geniet van een heerlijk romige kabeljauw curry pot bereid met een mix van verse groenten en kokosmelk. De delicate smaak van kabeljauw, gecombineerd met de pittige kruiden van rode curry en de zoete ondertoon van kokosmelk, zorgen voor een verrukkelijke maaltijd die binnen een mum van tijd op tafel staat.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kabeljauw
      stuks
    • Kokosmelk
      400 ml
    • Rode curry pasta
      eetlepels
    • Ui
      stuks
    • Wortel
      stuks
    • Tomaat
      stuks
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de ui in dunne ringen en de wortels in schijfjes. Hak de tomaten in blokjes.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en voeg de ui en wortel toe. Bak tot de ui glazig is.
    • 3
      Voeg de rode curry pasta toe en roer goed door. Voeg vervolgens de tomaatblokjes toe en laat alles ongeveer 2 minuten sudderen.
    • 4
      Schenk de kokosmelk in de pan en breng het geheel aan de kook. Voeg zout en peper naar smaak toe.
    • 5
      Leg de kabeljauwfilets in de saus, dek de pan af en laat de vis in ongeveer 10 minuten gaar stomen.
    • 6
      Serveer de curry pot heet, eventueel met rijst of noedels als bijgerecht.
2025 © Eerlijk Eten