Stoofpot
10 min
20 min
Smeuïge Kabeljauw Curry Pot

Geniet van een heerlijk romige kabeljauw curry pot bereid met een mix van verse groenten en kokosmelk. De delicate smaak van kabeljauw, gecombineerd met de pittige kruiden van rode curry en de zoete ondertoon van kokosmelk, zorgen voor een verrukkelijke maaltijd die binnen een mum van tijd op tafel staat.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kabeljauw4 stuks
- Kokosmelk400 ml
- Rode curry pasta2 eetlepels
- Ui1 stuks
- Wortel2 stuks
- Tomaat2 stuks
- Olijfolie2 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper1 theelepel
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de ui in dunne ringen en de wortels in schijfjes. Hak de tomaten in blokjes.
- 2Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur en voeg de ui en wortel toe. Bak tot de ui glazig is.
- 3Voeg de rode curry pasta toe en roer goed door. Voeg vervolgens de tomaatblokjes toe en laat alles ongeveer 2 minuten sudderen.
- 4Schenk de kokosmelk in de pan en breng het geheel aan de kook. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- 5Leg de kabeljauwfilets in de saus, dek de pan af en laat de vis in ongeveer 10 minuten gaar stomen.
- 6Serveer de curry pot heet, eventueel met rijst of noedels als bijgerecht.