Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Doe de rauwe bruine bonen in een grote kom, voeg water toe totdat de bonen volledig ondergedompeld zijn en laat ze 8 tot 12 uur weken. Giet ze af en spoel af onder koud stromend water.
- 2Snipper de ui, hak de knoflook fijn, snijd de wortels in plakjes, snijd de prei in ringen, snijd de bleekselderij in boogjes en de knolselderij in blokjes. Snijd het spek in kleine blokjes.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten