Pasta gerecht
10 min
20 min

Snelle Romige Paprika Pasta

Deze snelle romige paprika pasta is perfect voor een doordeweeks diner. Het combineert de rijke smaken van verse paprika, knoflook en ui met een romige bolognesesaus, alles in minder dan 30 minuten. Een heerlijke maaltijd voor het hele gezin dat bovendien vegetarisch is!

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Pasta
      300 gram
    • Bolognese saus
      200 milliliter
    • Ui
      stuks
    • Knoflook
      teentjes
    • Paprika
      stuks
    • Tomatenpuree
      eetlepel
    • Olijfolie
      eetlepels
    • Zout
      theelepel
    • Peper
      0.5 theelepel

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking totdat deze al dente is. Giet af en zet apart.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een pan en fruit de fijngesneden ui en knoflook tot ze glazig zijn.
    • 3
      Voeg de in stukjes gesneden paprika en tomatenpuree toe. Bak gedurende 5 minuten op middelhoog vuur.
    • 4
      Voeg de bolognesesaus aan de pan toe en roer goed door. Laat de saus sudderen totdat hij goed heet is.
    • 5
      Meng de afgegoten pasta door de saus en breng op smaak met zout en peper. Serveer warm.
2025 © Eerlijk Eten