Roerbakschotel
5 min
20 min

Snel Gebakken Biefstuk met Snijbonen

Geniet van een heerlijk diner dat binnen een half uur op tafel staat. Malse biefstuk, knapperige snijbonen en een heerlijke mix van paprika, ui en knoflook maken dit gerecht een feest voor je smaakpapillen. Een eenvoudig maar smaakvol gerecht dat perfect past in de Oosterse keuken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Biefstuk
      stuks
    • Snijbonen
      200 gram
    • Rode paprika
      stuk
    • Ui
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Sesamolie
      eetlepel
    • Peper
      snufje
    • Zout
      snufje

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de biefstuk in dunne reepjes en marineer deze met sojasaus, peper, en zout.
    • 2
      Snijd de snijbonen in stukjes, de ui in ringen, de paprika in reepjes, en hak de knoflook fijn.
    • 3
      Verhit de sesamolie in een wokpan en voeg de biefstukreepjes toe. Bak ze kort op hoog vuur totdat ze bruin zijn.
    • 4
      Voeg de ui, knoflook, snijbonen en paprika toe. Roerbak alles samen gedurende 5-6 minuten tot de groenten gaar maar nog knapperig zijn.
    • 5
      Serveer het gerecht direct, eventueel met rijst of noedels.
2025 © Eerlijk Eten