Roerbakschotel
5 min
20 min
Snel Gebakken Biefstuk met Snijbonen
Geniet van een heerlijk diner dat binnen een half uur op tafel staat. Malse biefstuk, knapperige snijbonen en een heerlijke mix van paprika, ui en knoflook maken dit gerecht een feest voor je smaakpapillen. Een eenvoudig maar smaakvol gerecht dat perfect past in de Oosterse keuken.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Biefstuk2 stuks
- Snijbonen200 gram
- Rode paprika1 stuk
- Ui1 stuk
- Knoflook2 teentjes
- Sojasaus2 eetlepels
- Sesamolie1 eetlepel
- Peper1 snufje
- Zout1 snufje
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de biefstuk in dunne reepjes en marineer deze met sojasaus, peper, en zout.
- 2Snijd de snijbonen in stukjes, de ui in ringen, de paprika in reepjes, en hak de knoflook fijn.
- 3Verhit de sesamolie in een wokpan en voeg de biefstukreepjes toe. Bak ze kort op hoog vuur totdat ze bruin zijn.
- 4Voeg de ui, knoflook, snijbonen en paprika toe. Roerbak alles samen gedurende 5-6 minuten tot de groenten gaar maar nog knapperig zijn.
- 5Serveer het gerecht direct, eventueel met rijst of noedels.