Stir-fry
10 min
20 min
Snelle Biefstuk Met Snijboontjes
![](/keukens/oosters.webp)
Deze smakelijke en snelle maaltijd combineert sappige biefstuk met knapperige snijboontjes en paprika. Het gerecht wordt snel bereid, waardoor je in een mum van tijd een voedzame en bevredigende maaltijd op tafel kunt zetten die perfect past binnen de Oosterse keuken.
Personen
-
+
Ingrediënten
- Biefstuk2 stuks
- Snijbonen200 gram
- Paprika1 stuk
- Ui1 stuk
- Knoflook2 teentjes
- Sojasaus3 eetlepels
- Olijfolie2 eetlepels
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de biefstuk in dunne reepjes en de paprika in blokjes. Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
- 2Verhit de olijfolie in een wok op middelhoog vuur en voeg de biefstukreepjes toe. Bak tot ze bruin zijn, ongeveer 5 minuten.
- 3Voeg de ui en knoflook toe en bak nog eens 2 minuten.
- 4Doe de snijbonen en paprika in de wok en roerbak voor 5 minuten totdat ze zacht maar nog knapperig zijn.
- 5Voeg de sojasaus toe, roer goed door en laat nog 2 minuten sudderen.