Stir-fry
10 min
20 min

Snelle Biefstuk Met Snijboontjes

Deze smakelijke en snelle maaltijd combineert sappige biefstuk met knapperige snijboontjes en paprika. Het gerecht wordt snel bereid, waardoor je in een mum van tijd een voedzame en bevredigende maaltijd op tafel kunt zetten die perfect past binnen de Oosterse keuken.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Biefstuk
      stuks
    • Snijbonen
      200 gram
    • Paprika
      stuk
    • Ui
      stuk
    • Knoflook
      teentjes
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Olijfolie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de biefstuk in dunne reepjes en de paprika in blokjes. Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
    • 2
      Verhit de olijfolie in een wok op middelhoog vuur en voeg de biefstukreepjes toe. Bak tot ze bruin zijn, ongeveer 5 minuten.
    • 3
      Voeg de ui en knoflook toe en bak nog eens 2 minuten.
    • 4
      Doe de snijbonen en paprika in de wok en roerbak voor 5 minuten totdat ze zacht maar nog knapperig zijn.
    • 5
      Voeg de sojasaus toe, roer goed door en laat nog 2 minuten sudderen.
2025 © Eerlijk Eten
We gebruiken cookies onze website te verbeteren. Door op 'Accepteer' te drukken, accepteert u ons cookiebeleid.