Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Italiaanse kalfsschnitzel: Cotoletta alla Bolognese
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Leg de kalfsentrecotes tussen twee stukken plasticfolie en sla ze zachtjes platter met een vleeshamer tot ze ongeveer 1 cm dik zijn. Bestrooi beide kanten licht met zout en peper.
- 2Doe de bloem in een ondiepe schaal. Dompel de kalfsentrecotes eerst in de bloem, schud het overtollige eraf, doop ze vervolgens in het geklopte ei. Haal ze daarna nog een keer door het broodkruim zodat ze rondom lekker bedekt zijn.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Leg de kalfsentrecotes tussen twee stukken plasticfolie en sla ze zachtjes platter met een vleeshamer tot ze ongeveer 1 cm dik zijn. Bestrooi beide kanten licht met zout en peper.
- 2Doe de bloem in een ondiepe schaal. Dompel de kalfsentrecotes eerst in de bloem, schud het overtollige eraf, doop ze vervolgens in het geklopte ei. Haal ze daarna nog een keer door het broodkruim zodat ze rondom lekker bedekt zijn.