Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ossobuco Milanese met Gremolata
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm je oven voor op 80 graden (heteluchtstand).
- 2Snijd de wortel, bleekselderij en uien in kleine blokjes en zet apart. Bestrooi de schenkels ruim met zout en peper en bedek ze daarna met bloem. Daarvoor strooi je de bloem in een ruime platte schaal waarin je de stukken schenkel legt, zodat ze aan alle kanten bedekt zijn met een laag bloem. In de tussentijd verhit je de olijfolie in een braadpan. Voeg, als de olie heet is, de roomboter toe. Leg zodra de roomboter is gesmolten de schenkels met enkele tegelijk in de pan en bak ze snel rondom bruin. Herhaal tot alle stukken zijn gebakken en leg ze daarna apart op een schaal.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten